שתל בשן 47 תחתונה צד ימין

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

21/11/2022 | 10:53 | מאת: כרמלה

1.נעקרה לי שן מספר 47 בלסת תחתונה ימנית לפני חודשיים לידה נעקרה לי שן בינה לפני 3 שנים 2.איזה שתל מומלץ 3. מהי הכנה לפני השתל 4.איך אוודא שהרופא שבחרתי אכן מומחה להחדרת שתל 5. מתי יש להחדיר השתל תודה

כרמלה שלום בדר"כ ממתינים 3-4 חדשים ממועד העקירה ועד להשתלה.לפני ההשתלה יש לוודא נוכחות עצם מספקת ע"י צילומי רנטגן.לגבי בחירת הרופא...יכול להסתמך על תגובות מטופלים שטופלו על ידו וכמוכן לשאול היכן למד והתמחה.בדר"כ מומחים למחלות חניכיים וכירורגים פה ולסת הם הכתובת הראשונה לביצוע השתלות שיניים.

21/11/2022 | 18:03 | מאת: למה ביקש לבצע ct ?ותודה על תשובתך

למה הרופא ביקש לבצע ct לאחר שביצעתי צילום פנורמי

מנהל פורום שתלים דנטליים