שתלים זרקוניה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

22/02/2016 | 10:35 | מאת: גל

היי אני בת 24 ויש לי כבר שנתיים 4 שתלים מסוג זרקוניה בשינים הקדמיות למטה. הרופא אמר לי אז שהדרך הכי טובה לשמור עליהם לאורך זמן (20 שנה) על ידי ניקוי עם סילונית אני לרוב לא מצליחה או זוכרת לנקות עם סילונית ומסתפקת בצחצוח אחד ביום עד כמה זה גרוע? האם השתלים יעשו לי בעיות בעתיד בגלל שאני שוכחת לטפל בהם כראוי? האם חיצונית הם יראו פחות יפה? (כי עכשיו השיניים נראות נורא טבעיות) תודה רבה

שלום גל תחזוקת שתלים היא דבר הכרחי בכדי לשמרם לתקופה ארוכהץ ללא תחזוקה נאותה עשויה להתפתח דלקת חניכיים ובעקבותיה ספיגת עצם,נסיגת חניכיים ואף אובדן שתל... בנוסף עלייך להיות במעקב רצוף אצל הרופא המטפל.

מנהל פורום שתלים דנטליים