הרגשת נימול ועיקצוץ לאחר השתלה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

12/10/2022 | 20:46 | מאת: צביה

כשלושה ימים לאחר השתלה בלסת התחתונה בעלי הרגיש נימול ועיקצוץ בסנטר שעבר אבל חזר לאחר כמה ימים וגם באיזור האף והמצח, רופא השיניים נתן לו סטרואידים למשך 3 ימים עבר ושוב חזר עם הרגשת מתיחה באיזור המצח, הלך לנוירולוג שלא בדק אותו אלא רק נתן לו כדורי טגרטול למשך חודש לאחר שימוש התחושות האלו הופיעו רק בבוקר ובערב ועכשיו לקראת סיום הכדורים התחושות האלו התגברו למשך כל היום. .האם זה נזק בעצב שיכול להיות תמידי או לעבור? הוא כבר עשה בעבר טיפול לשתלים ולא קרה לו כזה דבר. מה עליו לעשות לפנות לנוירולוג מומחה, לפה ולסת?

שלום צביה אינני יכול ליעץ ספציפית למקרה הזה שכן אין בידי נתונים וצילומים אך במידה והתופעות אינן חולפות יש לבצע צילום סיטי ולבדוק אם יש מגע בין שתל או שתלים לעצב.במידה וכן יש להוציא את השתל הספציפי הזה.ממליץ על בדיקה של כירורג פה ולסת.

מנהל פורום שתלים דנטליים