הרמת סינוס סגורה כולל שתל

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

03/10/2022 | 19:59 | מאת: יוני

היי, אני אמור לעבור את הפרוצדורה בשבועיים הקרובים ואני נורא חושש, שתל אחד בלבד שן אחורית, אנשים שחוחחתי איתם ועברו הרבה השתלות חלקם גם אם הרמת סינוס סגורה אמרו כי זה כמו עקירה ללא כאב או נפיחות, אך אני עדיין חושש, תוכל בבקשה להסביר לי האם יש ממה לחשוש, כמה זמן לוקח הפרוצדורה, ומה הסיכוי לתופעות לוואי , טגם מה צריך לעשות לאחר מכן מבחינת אוכל וכדומה תודה מראש יוני

שלום יוני באופן עקרוני הפרוצדורה אותה אתה עתיד לעבור אינה כרוכה בסיבוכים מיותרים בהנחה שהיא נעשית על ידי רופא מיומן.אורך הפרוצדורה 30-60 דקות ותופעות הלואי מינימליות.בהצלחה!

מנהל פורום שתלים דנטליים