ניתוח חניכיים ברבע פה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

29/09/2022 | 20:28 | מאת: שמחה

ערב טוב, האם אפשר לבצע ניתוח חניכיים עם השתלת עצם בשן שעברה טיפול שורש והושתל בה בורג לצורך כתר ומה סיכויי הצלחת ניתוח כזה?האם טיפול השורש משפיע על סיכויי ההצלחה? מה מידת מורכבות ניתוח כזה ברבע פה? כמה זמן אורך והאם יש כאבים אחכ? כמה זמן לוקח להתאושש מניתוח כזה ומה סיכוניו? אודה על תשובה, שנה טובה

שלום שמחה התשובה היא בהחלט כן.לטיפול השרש אין כל השפעה על ההליך הכירורגי.זהו טיפול די שיגרתי בהנחה שהוא מבוצע על ידי מומחה בתחום.

16/10/2022 | 13:24 | מאת: שמחה

תודה רבה, כמה זמן לוקח להתאושש מניתוח כזה? חג שמח בה

מנהל פורום שתלים דנטליים