מכבידנט או רפואה פרטית

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

27/08/2022 | 21:10 | מאת: רוני

שלום,בן 35 לאחר דלקת חניכיים ממושכת של שנים פניתי מיוזמתי לפריודנט מומלץ, אשר ביצע הקצעת שורשים, לאחריה הבהיר שיש צורך בניתוח חנכיים, ולאחר ניתוח תחתון הזהיר אותי שיש צורך בעקירת שן מתנדנדת והחלפתה בשתל. כרגע אני לאחר ניתוח חנכיים תחתון ושוקל המשך התהליך, הרופא הפרטי הוא יקר מאוד , פי 3-4 עלות ממה שהייתי משלם במכבידנט, לא ציפיתי שההליך יהיה כלכך ארוך יקר, והיה נסיון להמנע מלבהיר לי עליות צפויות למרות שאלותי בהתחלה, היות ויש רגרנציה של העצם בכל ניתוח אז סך ההעלות אחרי החלפת השן תגיע כבר למעל 50 אלף שח ומי יודע מה עוד יהיה (אך אין לי חשש שההליכים אינם נחוצים), לפני שאני ממשיך בניתוח עליון ושתל וכו' אני תוהה האם היה זה נכון בכלל ללכת לרופא פרטי ולא לפנות למכבידנט, יש באפשרותי להרשות את הנל על חשבון חסכון לדירה, אך האם באמת רופא פרטי טוב יתן לי תוצאה כה עדיפה בניתוח חנכיים? בשתל? תוצאה שתהיה לי ברורה ומורגשת בתפקוד בחיים ולא רק למומחה כלשהו שבוחן במיקרוסקופ...אנא עזרה בלהבין האם לעבור למכבידנט או שרפואה פרטית שווה את המחיר, וכיצד ארגיש הבדל

רוני שלום מה שאתה שואל הוא האם תקבל את אותו הטיפול אצל 2 רופאים שונים...הדבר תלוי כמובן ברופא המטפל.ככלל תוכל גם במכבידנט לקבל מענה לבעייתך רק שכנראה הטיפול יקח פרק זמן ארוך יותר(בשל עומס תורים) וגם לא תמיד אותו הרופא שטיפל בך ימשיך את הטיפול בשל תחלופה גדולה.

מנהל פורום שתלים דנטליים