שתל בן 10 שנים עם המבנה ,השתחררו מהמקום,,,

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

17/12/2015 | 18:16 | מאת: שרון

שלום לפרופסור מזור, ויישר כוח על הפורום המועיל. השאלה שלי היא זו: נפל לי שתל ביחד עם המבנה שלו, (שתל שהושתל בלסת התחתונה מצד שמאל) האם ניתן להחזירם/להדביקם ? או שיהיה עלי לבצע השתלה חדשה ? תודה מראש, שרון.

שלום שרון במידה והשתל אכן יצא ביחד עם הכתר שעליו הרי שיהיה צורך בהשתלה חדשה שכן לא ניתן להשתמש באותו השתל לשימוש חוזר.... במידה ורק המבנה והכתר יצאו אך השתל עדיין בתוך הלסת יהיה צורך בשחזור פרותטי בלבד.

מנהל פורום שתלים דנטליים