ניקוי עמוק על 6 שתלים בלסת תחתונה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

24/07/2022 | 22:04 | מאת: דפנה

שלום דר ותודה מראש, יש לי 6 שתלים בלבד למטה שעשיתי לפני עשור. הגשר נשבר ואני עושה גשר חדש. הכירורג שעשה לי לפני עשור חתך את כל החניכיים לצערי והשאיר באמצע קצת. רופאת השיניים לחצה עלי לעשות ניקוי עמוק למרות שלא רציתי. כירורג שבא אליה אינני יודעת עד כמה הוא טוב עשה לי לפני 4 חודשים ניקוי עמוק, חתך עוד יותר את החניכיים המעט שהיו ובנוסף חשף רבע או חצי מהשתלים. היום ראיתי ששתל אחד מתנדנד וכנראה צריך להוציא אותו. בנוסף 3 חודשים היו לי כאבים מטורפים יום ולילה מהניתוח שרציתי למות, ידוע לי שכאב אחרי ניקוי עמוק מקסימום שבוע שבועיים. השאלה שלי אם הוא חשף את השתלים אז הוא גם חתך עצם? כי השתלים הם בתוך עצם ואם נחשפו אז גם העצם סביבם? האם אני צודקת? בבקשה אם תוכל לענות לי אני בהיסטריה נוראית כי אם חלילה פגע לי בכל השתלים ואין לי חניכיים אפילו פלטה לא תעזור ולא אוכל לאכול שזה דבר בסיסי של החיים. אנא תשובתך , תודה רבה רבה.

שלום דפנה בלתי אפשרי לי לענות על שאלתך מבלי שראיתי את המצב קלינית ורנטגנית.. בהצלחה

מנהל פורום שתלים דנטליים