האם כדאי להכתיר שן עם אובדן עצם

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

22/07/2022 | 07:39 | מאת: שמחה

בוקר טוב, עברתי טיפול שורש , נסתמו 4 תעלות בשן טוחנת עליונה שסובלת מאובדן עצם של כ- 60% ויש בה גם נסיגת חניכיים. האם כדאי לעשות כתר בשן במצב כזה ואם כן איזה כתר מומלץ? האם עדיף סתימה מיוחדת שתשמור על השן כדי להימנע מסיתות השן . אם כן איזו סתימה מומלץ לעשות? תודה, שבת שלום

שלום שמחה שאלתך אכן במקום אך אין ברשותי מספיק נתונים על מנת לענות לך.ככלל שן שנשלחה טיפול שורש כנראה במצב שניתן לשמרה בפה.נהוג לבצע כתר על שיניים שעברו טיפול שורש על מנת למנוע שבר של השן כך שזו נראית לי אפשרות עדיפה על סתימה.

מנהל פורום שתלים דנטליים