חור בשן לאחר הקצעת שורשים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

10/07/2022 | 22:35 | מאת: שמחה

האם יתכן שבמהלך הקצעת שורשים שיננית גרמה לחור בשן? נבדקתי לפני ההקצעה ולא היה ממצא פתולוגי בשן , לאחר ההקצעה התחלתי להרגיש שיש חור בשן. מבדיקה לאחר ההקצעה נאמר לי שיש חור בשן ואף יש צורך בטיפול שורש. כאמור לא אובחן חור על ידי אף רופא שבדק את השן לפני ההקצעה.. אודה על תשובתך מודאגת מקווה לטוב בעה

שמחה שלום אין כמובן ביכולתי לדעת מה קרה במקרה שלך אך טיפול שיננית אינו גורם להיווצרות חורים בשן מה גם שיש צורך בטיפול שורש...כנראה שהיה ליקוי באבחנה הראשונית של השן המדוברת.

13/07/2022 | 10:23 | מאת: שמחה

תודה, אני כל כך מאוכזבת מהעובדה שהגעתי לבדיקה אצל מספר רופאים, הגשתי צילומי סטטוס לפי בקשתם, ואף לא אחד מהם אבחן את הבעיה , אלא רק לאחר שחשתי כאב בעקבות ההקצעה. איך יכול להיות שהתפתח חור עמוק שזה ודאי תהליך של מספר חודשים , ובבדיקות שהתקיימו בחודשיים שלושה האחרונים הבעיה לא אותרה ? לכן חשבתי שאולי זה קרה בעקבות ההקצעה.. אודה על תשובתך מקווה לטוב

מנהל פורום שתלים דנטליים