ניקוי עמוק בשתלים לסת תחתונה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

18/06/2022 | 09:52 | מאת: דפנה

דר שלום, רופא כירורג שמגיע לרופאה שלי פעם בשבוע לבקשתה עשה ניקוי עמוק שיש לי 5 שתלים למטה ונאמר לי על ידי הרופאV רק שני שתלים והרופא משום מה פתח את כולם וניקה ללא ידיעתי. גם חתך את החניכיים שגם ככה אין לי חניכיים בכלל ומה שקרה שחשף את השתלים. הרופאה אמרה שחתך יותר מדי אני מבינה שעשה פשלה רצינית. השאלה האם במצב כזה השתלים ילכו לי? אני לא ישנה בלילות מצער על זה. הרופאה אמרה שהשיניים שעושה לי מפלסטיק יכסו את זה ואני כאובה. אנא דעתך בנושא. תודה רבה.

שלום דפנה באמת שקשה לי להתייחס למקרה שלך מבלי שראיתי את המצב קלינית ורנטגנית.הגיוני שתהיה נסיגת חניכיים לאחר ניקוי עמוק שכזה.

מנהל פורום שתלים דנטליים