הקצעת שורשים נוספת לאחר חודשיים?

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

02/06/2022 | 06:41 | מאת: שמחה

בוקר אור שני רופאים המליצו לי על הקצעת שורשים נוספת למרות שעשיתי הקצעה לפני חודשיים , ושני רופאים אחרים אמרו שאין צורך לחזור על התהליך. מיועדת לניתוח בשן שנחשבת במצב ירוד בגלל אובדן עצם, אובדת עצות. האם הקצעה נוספת לאחר חודשיים יש בה סיכון? (הרופאים שהמליצו על הקצעה הם מנתחים ותיקים יותר והשניים האחרים גם הם בעלי ניסיון רב של קרוב ל20 שנה ...) חג שמח ובשורות טובות בעה

שלום שמחה קודם כל אין שום סיכון בהקצעת שרשים חוזרת.עלייך לתת אמון בלפחות אחד מהמומחים אותם ביקרת. בהצלחה

מנהל פורום שתלים דנטליים