כיצד להימנע משתלים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

11/11/2015 | 10:03 | מאת: sun5

שלום, היתה לי דלקת ב 2 שיניים שעברו שנתיים קודם טיפול שורש טופלתי באנטיביוטיקה. רופא השיניים המליץ על על 2 שתלים ואני מעוניינת להימנע מכך . האם יש דרך לטפל או שיטה אחרת על מנת להימנע מענין השתלים ? תודה

שלום שתלים מבוצעים בדר"כ כשלא ניתן לשקם את השיניים הטבעיות.איני יכול להתייחס למצב הספציפי שלך מבלי שבדקתי אותך כולל בחינה של תצלומי הרנטגן אך אני יכול לומר שאם את בוטחת ברופא השיניים שלך הרי שאת צריכה לקבל את עצתו או ללכת לחוות דעת נוספת.

מנהל פורום שתלים דנטליים