שתלים בלסת עליונה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

14/04/2022 | 06:47 | מאת: רון

בוצעה לי הרמת סינוס, השתלת עצם, התקנת שתלים ולאחר כשנה וחצי, סוף סוף הותקנו הכתרים הקבועים... אולם קשה לי להשתמש איתם, לא כואב לי וגם הסגר בסדר, אך התחושה היא שכאילו הם תקועים והלעיסה עליהם לוחצת ולא נוחה... מה יכול להיות ? מה לבדוק ? מה לברר ? אודה לך על כל הכוונה... !!!!

שלום רון קשה לי לענות לשאלתך מבלי שבדקתי אותך קלינית ורנטגנית.אני מניח שעברה תקופה די ארוכה בה היית מחוסר שיניים באזור ויתכן שיש כאן "קשיי הסתגלות".בכל אופן אם יש כאב באזור יש לבצע סיטי ולבדוק את מקור הכאב.

מנהל פורום שתלים דנטליים