שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

03/11/2015 | 19:59 | מאת: שיר

ואודה על תשובה כנה (: איך היית מרגיש לו לקוח שלך היה מטיל ספק בהצעת טיפול שנתת לו ומבקש חוות דעת שנייה ? לחילופין לו היית שם עצמך בנעליו, מה היית עושה ? לעיתים מרחף הפחד שרופאי שיניים מעודדים טיפולים שהם לא מחויבי המציאות... אזי מהי הדרך להתמודד עם כך ?

שלום שיר אכן שאלה במקומה ובהחלט חשובה ראשית זכותו של כל מטופל לקבל חוות דעת נוספת בין אם זה"מוצא חן" בעיני הרופא המטפל שלו אם לאו.ככלל אישית אני לעיתים "מעודד" מטופלים ללכת ולשמוע חוות דעת שניה על מנת לגרום לו להשתכנע . ולגבי השאלה האחרונה,לצערי אני רואה זאת יותר ויותר שמטופלים מקבלים הצעות לטיפולים שאינם נחוצים...בעיקר התופעה נצפית במרפאות ציבוריות בהן לרופאים ניתן שכר זעום והם"מנפחים" תכניות ללא צורך.

מנהל פורום שתלים דנטליים