שאלה לגבי כתר

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

21/09/2015 | 13:48 | מאת: אדי

שלום רב, ביצעו בי שתל בשן 21 לפני מס' שנים. העניין הוא שיש מין צ'ופצ'יק קטן שיוצא מאחורי הכתר ומפריע בלשון, בדיבור. כששאלתי את הרופא הוא אמר שזה הכרחי, שמתרגלים וזה בשביל שיהיה יותר קל להוציא את הכתר במידה ונצטרך. הבעיה היא שזה עדיין מפריע והבנתי שהצ'ופצ'יק הזה זה משהו חריג שבד"כ רופאים לא מבצעים. השאלה שלי היא האם מוכרת לך הפרוצדורה והאם ניתן להסיר את הדבר הזה מהכתר? תודה רבה.

שלום שקד מדובר בתוספת שנועדה להקל על הסרת הכתר. ניתן בהחלט להסירה על ידי השחזה.

מנהל פורום שתלים דנטליים