ניתוח כירורגי

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

10/03/2008 | 17:11 | מאת: גלי

שלום אני עברתי ניתוח כירורגי לסתימת חור בסינוס לפני 4 ימים בעקבות נזק שעשו לי בהשתלת עצם והרמת סינוס היום אחרי 4 ימים של נפיחות גדולה עד הגרון עד סתימת עין מה שמדאיג אותי שאני הרגע ציחצחתי שיניים ושוב יצאו לי מים מהנחיר האם יש עדיין חור? שעובר מהפה לאף? ודרך אגב מתי אפשר ללכת לעבודה? תודה בריאות

10/03/2008 | 19:05 | מאת: ד"ר זיו מזור

גלי שלום מבחינת עבודה- יכולה לחזור ברגע שמרגישה שאת כשירה.אין כל מניעה לחזור לעבודה במידה ואינך נפוחה או נראית שלא במיטבך. לגבי תוצאות הניתוח- קשה להעריך בשלט רחוק. תצטרכי להיבדק ע"י הרופא המטפל שלך.

מנהל פורום שתלים דנטליים