תוכנית טיפול גדולה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

01/05/2021 | 23:29 | מאת: ירון

איך אני כפציינט יכול להקטין סיכון, בעת התחייבות על סדרת טיפולים בסכום כסף גדול מאד? האם עליי לשלם באמת הכול מראש (בתשלומים) ? ומה אם חלילה יקרה משהו למרפאה, או חלילה לרופא ? מדובר בסדרת טיפולים שתמשך זמן רב... ברור לי שגם הרופא רוצה להיות שקט ולדעת שלא תהייה לו בעיית גבייה אז איך מגשרים על הפער ?

טיפול במרפאה מבוסס על מערכת אמון בין הרופא והלקוח.נהוג לחלק את עלות הטיפול לתשלומים ובמידה וחו"ח לא מסתיימת התכנית אני משוכנע שתקבל את הפרש כספך בחזרה.

מנהל פורום שתלים דנטליים