שתל קצר

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

26/04/2021 | 22:48 | מאת: אלמוג

חסרה לי שן 16 ובאזור קיים חוסר עצם אינני יכול לעשות הרמת סינוס עקב דלקת בסינוסים הוצע לי שתל קצר האם זה פתרון טוב, או שעדיף לעשות ניתוח מקדים של אף אוזן גרון, לחכות ואז לעשות הרמת סינוס ? האם שתל קצר הוא פחות עמיד לאורך זמן ?

שלום אלמוג קשה לתת תשובה נחרצת בעניין שכן הדבר תלוי בגבה העצם העומדת לרשותך.ככלל עדיף שתל שאינו קצר ובמקרים מסויימים ניתן להחדיר שתל ארוך יותר באמצעות הרמת סינוס זעיר פולשנית.

מנהל פורום שתלים דנטליים