פטרייה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

07/03/2021 | 15:24 | מאת: ירון

לאחר ניתוח חניכיים מורכב והשתלת עצם - קיבלתי אנטיביוטיקה במינון גבוה למשך 10 ימים. כעת קיים חשד לפטרייה. האם ייתכן שבעקבות זה תתפתח במקום הניתוח פטריה? ואם כן מה המשמעות שלה ? והאם זה ייתכן בגלל משהו אחר ולא מהאנטיביוטיקה ? נאמר לי שאין צורך בטיפול... אני יכול להיות שקט ?

שלום ירון לאחר נטילת אנטיביוטיקה אשר "מחסלת" את אוכלוסית החיידקים יש בהחלט מצבים בהם פטרייה משתלטת על החלל החסר.אין צורך להיכנס ללחץ שכן ברגע שאוכלוסית החיידקים חוזרת תיעלם הפטריה.

מנהל פורום שתלים דנטליים