הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

24/02/2021 | 18:02 | מאת: אילן

אני אמור לעבור הרמת סינוס פתוחה. קצת חושש מסיבוכים. האם יש משהו שביכולתי לבצע על מנת לסייע לעבודת המומחה ? הן מבחינת הנחיות לפני הפעולה והן מבחינת ההנחיות לאחר הפעולה ? איך יודעים שהרמת הסינוס הצליחה ? מה המדד ? איך מוודאים שהכול כשורה לאחר שבוצעה הרמת הסינוס ? אחרי כמה זמן יודעים שהפעולה הצליחה ?

שלום אילן מבלי להיכנס כרגע לשיקול האם הרמה פתוחה היא הטיפול הנכון עבורך שכן כיום למעלה מ-90% מהרמות הסינוס יכולות להתבצע בצורה לא פולשנית..עליך להבין שהמפתח להצלחה הוא בידי הרופא.ברגע שאתה שם את מבטחך ברופא מיומן ומנוסה ההצלחה כמעט מובטחת.אני משוכנע שתקבל הנחיות מפורטות איך עליך להתנהג לאחר הטיפול,פרוטוקול תרופתי למניעת זיהום,נפיחות וכאב. בהצלחה!

25/02/2021 | 09:24 | מאת: אילן

ובכל זאת, אשמח לשמוע את חוות דעתך המלומדת לגבי מידת ההצלחה של פרוצדורה כזו. גם אם לבסוף תעשה בצורה פחות פולשנית. אשמח גם אם תתן בידי כלי כיצד אוכל לדעת שאכן הרופא מיומן ומנוסה...

מנהל פורום שתלים דנטליים