מומחיות ומימנות הרופא

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

11/02/2021 | 07:10 | מאת: דנית

למיטב הבנתי, ע"פ חוק כל רופא רשאי לבצע הרמת סינוס פתוחה , אולם עדיף שיבצע זאת פריודנט או כירוג פה ולסת. האם כחלק מטיפול מקיף, לבחור במומחה לשיקום הפה, מוערך ומנוסה זו דרך טובה ?

דנית שלום הרמת סינוס פתוחה הינה פרוצדורה כירורגית מתקדמת הדורשת מיומנות.זהו חלק מתכנית ההתמחות בכירורגיה ובפריודונטיה וכתוצאה מכך רופאים אלו מיומנים בביצועה.מומחה לשיקום עוסק מרבית הזמן בשיקום ולא בכירורגיה...

12/02/2021 | 09:30 | מאת: דנית

האם לא ייתכן שמומחה לשיקום פה יהיה מנוסה בפרוצדורה זו, הגם שזה לא תחום לימודיו ?

מנהל פורום שתלים דנטליים