לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

29/05/2015 | 11:44 | מאת: רוית

רציתי לשאול האם אני בדרך כלל לאחר ניתוח הארכת כותרת נהוג לתת אנטביוטיקה? וגם כמה זמן יכולים להמשך כאבים האם הרבה , מתעניינת האם הכאבים החזקים מאוד יכולים להמשך יותר מעבר ליום הניתוח ולמחרת כי מודיעה בעבודה , והאם בעקבות כך שהכתר הזמני היה שנה וחצי בערך וזה שן טוחנת זה יותר מסובך בעיקר בגלל הזמן יכול להיות שקרה איזה נזק למרות שעשיתי צילומים ולא ראו שם משהו חדש אבל בכל זאת יכול להיות מצב חדש שיסבך את הניתוח?

שלום ההחלמה של כל מתרפא הינה אינדיבידואלית.נהוג במקרים של הארכת כותרת מסיבית לתת גם אנטיביוטיקה בכדי למנוע זיהום פוטנציאלי.ככלל זהו אינו ניתוח שאמור להשבית אותך מפעילות רגילה אך בכל כלל יש כמובן יוצא מן הכלל.

מנהל פורום שתלים דנטליים