גשר על שתלים זז

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

05/04/2015 | 20:11 | מאת: אתי

שלום דר, סיימתי טיפול של שתלים בלסת עליונה ותחתונה. לאחר הררכבת הגשרים הקבועים התוצאה לא היתה לטעמי ולפחות פעמיים הוחזרו למעבדה לתיקון ופעם אחת אף החליפו לדמרי את הגשר העליון . נכון להיום התוצאה עדיין לא נרטית טוב והרופא אמר לי ששליפת השיניים שוב והכנסת הזמניים תהרוס את השתלים. האם זה כך? לא ניתן להחליף/לתקן ? דבר שני החלק העליון זז כל הזמן מה לעשות?

שלום אתי לשאלתך..ניתן בהחלט להסיר את הגשרים ולתקן את הטעון תיקון. מהתשובות שקיבלת וממה שאת מתארת נראה לי כי עלייך לגשת לחוות דעת נוספת....קרי רופא אחר.

מנהל פורום שתלים דנטליים