עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

01/04/2015 | 21:36 | מאת: דנית

שלום רב פרופסור וחג שמח .בזמנו התיעצתי איתך בקשר לשתל בסוף עשיתי שתל .יש לי עוד שאלה בצילום המצב בצד שמאל של הפה למעלה .עשיתי ניתוח להסרת סדק בשן 26 נאמר לי שאצטרך שתל במקרה והגשר בן שש כתרים יפול. אני ממש בדיכאון אין לי כח לשתלים זה הרבה זמן טיפול זה הרבה כסף ואין לי כח. שאלה היא פרופסור האם תוכל להרגיע אותי.כמה שתלים אצטרך בצד שמאל של הפה.היכן שנמצאים הגשרים ושן מס 26 ללא שורש . תודה רבה מראש ותאמר לי בבקשה אם יש אלטרנטיבה אחרת מלבד שתל? בבקשה תודה

01/04/2015 | 22:45 | מאת: דנית

סליחה אני לא מצליחה לשלוח את הצילום פרופסור זיו בבקשה אפשר לשלוח לי את האימיל שלך לאימיל שלי. סליחה ותודה

אחווה דעתי לאחר קבלת הצילום במייל

מנהל פורום שתלים דנטליים