שאלה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

09/03/2015 | 16:51 | מאת: דנית

שלום רב הרכבתי שתל וביום הראשון נפל השופציק בשתל כמו בורג קטן .אני הולכת שבוע הבא להוריד את התפרים.האם יש בזה סיכון שלא הלכתי לרופא בגלל שנפל לי הצופציק. השתל והתפרים בסדר . תודה

17/03/2015 | 11:16 | מאת: דנית

שאלה נוספת יש לי צילום סיטי שנמצא במירפאה ואגב גם שלחתי לך לאימיל.אני מתלבטת אם לעשות העתק כי זה עולה כסף.אני אצטרך בעתיד שתלים אם הגשר בצד שמאל בלסת העליונה יפלו.השאלה היא האם הצילום יהיה רלוונטי כי הצילום נעשה לפני כמה חודשים.נאמר שהגשר יפול כמה זמן לפני הטיפול אצטרך צילום סיטי.תודה

דנית שלום צילום סיטי נותן תמונה מדוייקת למצב העצם ברגע נתון.בדרך כלל הצילום נותן תמונה שבה ניתן להשתמש למשך מספר חדשים-עד שנה. בעתיד במידה ותזדקקי לשתלים יהיה צורך בצילום עדכני בכדי לבחון את מצב העצם לאותו פרק זמן נתון.

מנהל פורום שתלים דנטליים