שתלים בכל הפה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

02/03/2015 | 09:53 | מאת: פאולה

פרופ' זיו מזור שלום אבקש את עזרתך , עשיתי שתלים בכל הפה ושמו לי פלטה למעלה ופלטה למטה, הפלטה למעלה מציקה לי רק בצד ימין למעלה , לא נוחה וגורמת לרצון לשלוף אותה ממקומה , לאחר הסבר לרופא השיניים הוא החליט שהוא מחזיר לי את הזמניות ובודק עם גם איתם אני מרגישה אותו הדבר ( אבל בעצם הזמניות זה התאום של הפלטה הקבועה ) והתחושה באמת זהה צד ימין לא נוח בכלל, לטענתו הבדיקה היא לראות אם הלחץ של גשר הקבועות יוצר לי את התחושה הנ"ל , אבל איך אפשר להבין זאת אם הלטה הזמנית היא אותו הדבר , אני נואשת והוא מאבד את סבלנותו,מה עלי לעשות , מה יכולה להיות הסיבה , לדעתי הפלטה פשוט לא תואמת את הלסת העליונה ( הוא אומר שכל פעם אני סוגרת אותה שונה ) אני לא מבינה רק חסרת אונים מתוסכלת ולא מתפקדת כי התחושה נוראית . בבקשה , האם נתקלת במצבים כאלו , מה אני יכולה לעשות אני לא רואה את עצמי סוחבת ככה חיים שלמים , שילמתי ( עדין משלמת בתשלומים הון עבור השתלים, סבלתי מנסיגת חניכים , (חוסר טיפול מפחדים ) ) כבר שמונה חודשים שאני אם הסבל הזה . בבקשה עזור לי תודה תודה תודה

שלום פאולה לצערי איני יכול לענות לשאלתך מבלי שראיתי את הבעייה.אם תרצי..אשמח לבדוק ולחוות דעה

מנהל פורום שתלים דנטליים