שאלה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

02/02/2015 | 19:56 | מאת: לילך

האם יכול להיות מבנה של פה/שיניים שהסבירות להארכת כותרת יותר גבוהה? פשוט בשנתיים שלוש האחרונות כמה שיניים שהיו לי סתימות/כתרים שנאלצו לעשות כתרים חדשים כל פעם זה נגמר בהארכת כותרת האם זה קשור למבנה הפה והאם שאני קצת שוחקת שיניים יש לזה גם קשר?

שלום לילך מבנה אנטומי של שיניים וכותרות קליניות קצרות אכן מחייבות באנשים מסויימים הארכת כותרת בכל עת שיש אבדן חמר שן שאינו מאפשר ביצוע כתר.הכתר כידוע חייב לחבוק חמר שן בריא. לגבי שחיקה היא בהחלט יכולה להביא למצב בו יהיה צורך בהארכת כותרת.

מנהל פורום שתלים דנטליים