שתל בלסת עליונה ליד הניב

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

05/01/2020 | 07:08 | מאת: מירי

שלום רב ותודה , אני אחרי 10 ימים של שתל למעלה ליד הניב. רק אתמול הכאבים פחתו שהיו באף ובעין, אבל בלילה הנחיר סתום לגמרי בצד השתל לא יכולה לנשום ממנו ובבוקר אחרי שעה זה די משתחרר. האם נפגע הסינוס וזה בלתי הפיך? אצטרך בלית ברירה להוציא את השתל בעקבות הבעיה הזאת? מאד מלחיץ אותי...אודה לך מקרב לב על תשובתך ומה עלי לעשות? תודה רבה מירי.

שלום מירי עדיין אינני חושב שיש להיכנס ללחץ מיותר שכן כל אדם מגיב אחרת. בכל אופן הייתי מציע שתיבדקי יחד עם ציולם סיטי מקומי כדי לקבל אבחנה נכונה. זה בכל אופן מה שהייתי עושה בשלב זה.

מנהל פורום שתלים דנטליים