ניתוח ושיננית

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

06/01/2015 | 18:10 | מאת: שקד

מהי התדירות המומלצת ושמירה על הגיינה אצל שיננית , במיוחד בפה שיש כבר כמה וכמה כתרים , ובעוד כמה חודשים אלך לניתוח חניכיים , האם זה טוב לפני זה ללכת כי יש לי תור אחרי 4 וחצי חודשים מהפעם הקודמת ובין שבועיים לחודש לפני ניתוח האם זה טוב או מזיק ובכלל מה התדירות המומלצת?

"שקד" שלום תדירות הביקור אצל שיננית נקבעת על סמך כמה פרמטרים שביניהם חומרת המחלה הפריודונטלית,המצאות כיסים,רמת הגיינה וכו. ככלל מי שאין לו בעיות חניכיים יטופל אחת ל-6 חדשים בעוד שמי שיש לו בעיות יראה את השיננית אחת ל-3 חדשים.אין כל נזק בטיפול שיננית- נהפוך הוא.

מנהל פורום שתלים דנטליים