שתל לוחץ כאבים בבקשה דחוףף

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

17/11/2019 | 11:03 | מאת: לילי

לפני כשבועיים עברתי השתלה של 6 שיניים בלסת תחתונה. ההשתלה עברה בצורה תקינה וללא כאבים נפיחות או שום תופעות לוואי. לפני כשבוע כאבים חזקים באזור אחד השתלים.בצילום הכל נראה תקין ואין דלקת.הכאבים לא פוסקים ובקושי מגיבים למשככי כאבים. הכירורג אומר שכנראה השתל הוברג חזק מידי וגורם ללחץ ואם הכאב לא יחלוף עליי להגיע ולשחרר אותו מעט כדי שהכאב יחלוף. האם זה הליך תקין?אין בזה סיכון? הוא יגיע רק שבוע הבא...הרופא אמר שאם הכאב בלתי נסבל להגיע אליו והוא יעשה את זה. אני ממש בדילמה,אשמח בבקשה לקבל דעה נוספת

לילי שלום לפי תיאורך יש לטפל מיידית בתלונתך.אין לי את הנתונים להחליט מה צריך לעשות במצבך מבלי שבדקתי אותך בברכה פרופ מזור

18/11/2019 | 09:15 | מאת: לילי

תשובתך מובנת.האם מוכרת לך תופעה של הברגה חזקה מידי שצריך לשחרר?

מנהל פורום שתלים דנטליים