רווחים מתחת לכתרים של שתלים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

31/12/2014 | 17:09 | מאת: אריק

שלום ד"ר מנור. עשיתי גשר של כמה שתלים בלסת תחתונה ,אבל מאוד לא נוח לי מאחר וקיימים רווחים בין הכתרים לחניכיים מעל העצם. כלומר ,בין הכתרים לעצם הלסת יש מרווחים גדולים שמזון חודר לשם בקלות. רופא השיניים אומר שכך זה אמור להיות ,כלומר מרווחים שיאפשרו לי לנקות בקלות שאריות. האם זו האמת ואין פיתרון למצב הזה או שפשוט הרופא מתעצל ? תודה רבה.

אריק שלום לעיתים משאירים אכן מרווחים למטרת ניקוי באמצעות עזרים להגיינה. איני יכול כמובן להעריך את המצב אצלך ואת גודל המרווחים.במידה ואינך מרוצה מציע שתיגש לחוות דעת נוספת.

מנהל פורום שתלים דנטליים