ת.ד 1197 דיר אל אסד 20188

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

28/12/2014 | 22:11 | מאת: נעמה חוסיין

לפני יותר מחצי שנה עברתי השתלת 7 שתילים לפני יומיים הלכתי לרופא שעשה ההשתלה מצא רק 6 שתילים והפנה אותי לעשות צילום פנואמי לכל הפה לאחר הצילום ראינו השתל השביעי בחלל הסינוס !! האם המקרה הזה קורה ובאיזה תדירות והאם זה מסוכן ? אשמח לקבל הנחייה מה לעשות תודה מראש

שלום נעמה שתל שנדחף לחלל הסינוס עשוי לגרום לדלקת כרונית בחלל הסינוס.ככלל יש להוציאו .ניתן לעשות זאת ב-2 גישות: על ידי רופא אף אוזן גרון בגישה דרך האף או בגישה מתוך חלל הפה.

מנהל פורום שתלים דנטליים