עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

28/12/2014 | 16:35 | מאת: דנית

שלום ושבוע טוב לפרופסור זיו אני בת 51 ומתלבטת לעשות שתל או גשר. מדובר בשינים הטוחנות בשולשת השינים האחרונות בלסת העליונה .בשן האחורה אני צריכה כתר בשן הסמוכה אין שורש צריך לעשות שתל הסמוכה לשתל יש כתב. כלומר שן 13 כתר שן 14 צריך שתל שן 15 צריך כתר שן גדולה טוחנת. סליחה אם אני לא מסבירה טוב. לגבי השתל עשיתי צילומים ויש עצם לא צריכה השתלת עצם בכל זאת אני מתלבטת מה יותר אמין לעשות גשר או שתל אחד תודה רבה מראש

28/12/2014 | 16:36 | מאת: דנית

אוכל לסרוק את הצילומים של הסיטי היכן אפשר לשלוח לך תודה

29/12/2014 | 20:44 | מאת: דנית

לפרופסור זיו שלום רב שלחתי לך את הצילומים תודה .אל שכח את הגיל שלי בנוסף רציתי לציין שהשורשים שלי קצרים מדי .כחה רופא שינים אמר לי .אני לא יודעת אם זה שייך אבל רציתי לידע אותך תודה מראש

מנהל פורום שתלים דנטליים