משחה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

18/10/2014 | 10:21 | מאת: עינת

האם יש הבדל בין הסוגים השונים של משחות שיניים שעוזרות לרגישות בשיניים ולעזרה לחניכיים רגישות . כלומר מה טוב יותר לבעיות ושמירה על שיניים רגישות וחניכיים והאם משחות שאומרים שיש בהם כמה פעולות עדיפות יותר שנאמר ששןמרות עח האימייל  שומרותת על הלובן הטבעי וכו... או פחות ממשחות שרק מגינות ומשקמות בעיות שיניים רגישות ושמירה על החניכיים?

עינת שלום כמובן שכל פרסומת של יצרן משחות אומרת כי המשחה שלו היא האולטימטיבית ומטפלת במכלול הבעייות כולל רגישות ושיקום החניכיים....כמובן שלא כך הדבר. קיימות מספר משחות ספציפיות לנושא הפחתת הרגישות הצווארית על ידי בנית שכבת מגן המונעת מעבר גירויים לחלק הפנימי של השן.עלייך להיוועץ ברופא החנכיים או השיננית שתיתן לך המלצה מתאימה.

מנהל פורום שתלים דנטליים