כיצד לזהות אלרגיה לשתלים מטיטניום

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

15/10/2014 | 06:36 | מאת: גילי

שלום דר, לפני כחדשיים השתילו לי שני שתלים בלסת התחתונה באזור התוחנות. השתלים יושבים טוב אבל לאורך תקופה של כמעט חדשיים יש לי אודם , נפיחות ורגישות באזור השתלים. הועלתה השערה שאולי אני אלרגית לטיטניום. לא ברור מה גורם לזה . איך עושים בדיקת אלרגיה לטיטניום.או לחילופין מה אתה ממליץ. תודה

שלום גילי האפשרות שאת רגישה לשתלי הטיטניום נדירה ביותר.כמובן שניתן לעשות טסט לברור הרגישויות אך לפני כן מציע לך להיבדק על ידי רופא נוסף שיתן את חוות דעתו.

מנהל פורום שתלים דנטליים