הרעלת מתכות ושתל זירקוניה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

16/02/2019 | 11:44 | מאת: דבורי

שלום רב, האם יש שתלים מזירקונייה להשתלה במקום אלו מטיטניום...אם כן מה הניסיון שיש לגביהם. אני מהססת לגבי השתלת שתל טיטניום מחשש להרעלת מתכות, האם יש ידע בנושא זה...או חשש מוצדק... בתודה, דבורי

שלום דבורי אכן קיימים שתלים עשויים זירקוניה ולא טיטניום. קיים כבר נסיון ארוך טווח עם שתלים אלו- כ-10 שנים. לגבי שאלתך השניה אין חשש להרעלת מתכות מה גם ששתל הטיטניום אינרטי לחלוטין וקיים נסיון ארוך טווח עם שתלים אלה. בכל מקרה מנסיוני האישי במרפאה שתלי הזירקוניה עוברים אינטגרציה מלאה לעצם והחניכיים מקבלות אותם יפה...

17/02/2019 | 07:11 | מאת: דבורי

תודה על התשובה המפורטת והמהירה.

מנהל פורום שתלים דנטליים