טיפולים - שאלה והסבר מפורט

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

17/09/2014 | 20:36 | מאת: אדוה

עשיתי הארכת כותרת לפני שלושה חודשים ועוד הארכה אני אמורה לעשות עוד שבועיים עוד הארכה בצד אחר . השאלה שלי את הארכה עשיתי לפני שלושה חודשים ומתחילה בקרוב מאוד שיקום הבעיה היא ככה: הייתי אצל שיננית לפני כמה ימים ובינתיים מאז יש רגישות / כאב קל מדי פעם בשן שעברה הארכה מאז הטיפול אצל השיננית . האם יכול להיות שהיא פגעה / עשתה נזק ומה כדאי/אפשר לעשות ? האם לחכות עד התור עוד בערך שבועיים לתור של הניתוח הארכת כותרת שיהיה ושהרופא חניכיים יראה שהכל בסדר או משהו אחר ואם כן מהו? ועברו כבר 5 ימים מאז הטיפול אצל השיננית ועדיין מציק / רגיש ולא מרגישה כמעט שום שינוי. ברור שלא שתטפל בלי לעשות אלא להמליץ מה עושים והאם יש מקרים כאלה שהשיננית פגעה לאחר טיפול , למרות ששינו את הכתר הזמני לפני השיננית לא הרגשתי עד אז שום כאב מה זה אומר? וזה הרבה קורה הכאב/ רגישות אחרי אוכל מה זה אומר?

שלום אדוה איני יכול לענות על שאלותייך מבלי שבחנתי ובדקתי אותך. אני מציע שתגשי לרופא המטפל שלך על מנת שיבדוק ויחווה דעתו

מנהל פורום שתלים דנטליים