שיקום על שתלים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

19/08/2014 | 21:15 | מאת: יעל

שלום רב! יש לי גשר זמני על 3 שתלים בלסת עליונה ברווח בין הכתר לחניכיים נכנס כל הזמן אוכל ויש כזה ואקום שלא נוח לי שאלתי היא אם הכתרין יהיו מופרדים האם מבנה הרווח יהיה שונה מאשר בגשר. אני יודעת שזה לא מקובל לעשות על שתלים מופרדים רק שואלת ברמת ההיגיון. תודה

שלום יעל הצטברות מזון יכולה לנבוע ממספר גורמים. תחילה יש לוודא שהגשר נבנה כראוי ואינו מהווה "מלכודת" מזון.יש לנקות באופן סדיר וניתן להשתמש בעזרים שונים כולל שטיפות בלחץ עם מכשירים כמו "סילונית".לגבי הפרדה בין השתלים- הדבר ראוי בתנאי שאורך השתלים מאפשר זאת.

מנהל פורום שתלים דנטליים