האם לעשות שתל אחריי הסתבכות

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

21/05/2018 | 10:05 | מאת: אתי

שלום רב אני בת 47 בריאה לא מעשנת לפניי שנתיים עקרו לי שן הסתבכתי עם אוסטומיאליס אושפזתי למשך שבועיים ו3 חודשים טופלתי באנטיביוטיקה . לפניי 10 ימים עקרתי שן נוספת כאביי תופת יש הרגשה שאני ממש חולה ולא עקרתי שן צמרמורות בחילות אמרו שזה לא מזוהם אבל יש דלקת קיבלתי אנטיביוטיקה והמון משככים הפעם אמרו שזו מכתשית יבשה אם עברתי עקירות והרגשתי כל כך קשה איך אעבור שתלים?? והאם בכלל מותר לשים שתל על עצם שהייתה מזוהמת או דלקתית? אבקש את עזרתכם

שלום אתי מכתשית יבשה היא תופעה די שכיחה ויכולה להופיע אצל כל מטופל כך שאיני משוכנע שבמקרה שלך יש לזה קשר.בכל מקרה שתלים חדשים לא נעשים כאשר יש עצם מזוהמת. תתבקשי כמובן לעשות צילומים חדשים שיאמתו את ההיתכנות לבצע שתלים.

מנהל פורום שתלים דנטליים