כאבים לאחר השתלת שיניים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

01/07/2017 | 18:27 | מאת: דיקלה

שלום. לפני כשבועיים וחצי עשיתי 2 שתלים ממוחשבים בלסת התחתונה. מאותו רגע אני חיה על משככי כאבים כמו רוקסט, נורופן, אדקס...לאחר ההשתלה נטלתי מוקסיפן ולאחר שבוע הכאבים החמירו והרופאה נתנה לי אוגמנטין. אני נוטלת אוגמנטין כבר 4 ימים ועדיין יש כאבים שמצריכים משככי כאבים. הרופאה עשתה צילום והשתלים במקום ואין נפיחות. אז למה עדיין כואב????

שלום דיקלה אין זה סביר שיהיו כאבים מהסוג שאת מתארת בשלב כזה לאחר למעלה משבועיים. עלייך להיוועץ ברופא המטפל.

מנהל פורום שתלים דנטליים