שיקום לאחר שתל והארכת כותרת

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

15/04/2014 | 16:50 | מאת: גאיה

בקרוב אמורה לעבור ניתוח הארכת כותרת ושתל רציתי לשאול האם בדרך כלל תקופה אחרי ו/או קצת לפני הניתוח אמורים להשתמש במשחת שיניים אחרת מהרגילה למשל לשיניים רגישות או שהרגילה בסדר גמור ? ועוד שאלה האם בדרך כלל שעושים שתל אחד מומלץ בשיקום להשתמש בכתר מוברג ומודבק ומה ההבדל ביניהם ומה עדיף לשתל אחד בשן טוחנת

גאיה שלום אין לסוג משחת השיניים שום השפה כך שאינך צריכה לעשות כל שינוי בהרגלי וסוג הצחצוח.מבחינת סוג השיקום- הבחירה נתונה בידי הרופא המשקם.

מנהל פורום שתלים דנטליים