קליטת שתל

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

27/02/2014 | 14:35 | מאת: שיי

לפני חודשיים הושתלו 5 שתלים בלסת תחתונה.אחד מהם לא נקלט. האם הרופא חייב לדעת מה הסיבה לדחייה? או שלא תמיד אפשר לדעת? כמה זמן ממתינים עד לנסיון השני? האם אפשר לערוך בדיקה מראש לפני הפעם השנייה על מנת לברר אם יש סיכוי שיקלט? לפני שבוע הוא חילץ את השתל האם זה נכון לבצע מייד צילום על מנת להוכיח דבר מה בעתיד? איזה צילום?

שלום ש לא תמיד ניתן לדעת מה הסיבה לכך שהשתל לא נקלט ואין שום בדיקה שיכולה לחזות זאת מראש.בדרך כלל אם אין דלקת במקום ניתן לבצע השתלה חוזרת ללא המתנה.

מנהל פורום שתלים דנטליים