שתלים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

09/02/2014 | 17:46 | מאת: יעל

שלום אני הולכת כנראה לעבור השתלה או גשר , כנראה נלך על שתל רציתי לשאול איך הולך התהליך של ההשתלה? ואיזה רופא החניכיים , הכללי או הכירוג בודקים שהכל תקין לפני ההשתלה? כלומר מי בודק שמקום העקירה החלים ואפשר לבצע את השתל? והאם בדרך כלל נהוג לשלוח אותי לבדיקות נוספות לפני התהליך?

שלום יעל תהליך ההשתלה צריך להיות מתואם עם הרופא השיקומאי וגם עם הרופא המשתיל.מי שיקבע אם ניתן לבצע את השתל הוא כמובן הרופא המשתיל שיבדוק את האתר המיועד להשתלה הן קלינית והן רנטגנית. במקרים רבים תתבקשי לבצע צילום רנטגן תלת מימדי שיתן תשובה חד משמעית אם האתר מוכן להשתלה.

מנהל פורום שתלים דנטליים