שאלה דחופה על שתלים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

24/12/2013 | 07:41 | מאת: אלומה

שלום רב ותודה, מומחה פה ולסת עשה לי שתלים כל הפה ביניהם 7 למעלה. עשו לי שיני חרסינה למעלה ומכיוון שלא היו מספיק מגעים בין למעלה ללמטה הוחלט לעשות חדש. המתכת הגיעה מהמעבדה ולא נכנסה ואז הרופא קיצר 3 מהם ו-4 מהם ארוכות. עלי לציין שבצדדים הם מקוצרים. האם בגלל ש-4 ארוכים ו-3 קצרים הגשר ישב פחות טוב יותר במיוחד שזה בצדדים. לי זה נשמע בלי להבין כאילו כל הגשר יושב עכשיו על 4 ולא על 3 כי ה-3 מאד קטנים. כנראה טעות של הרופא. ושאלה שניה בבקשה, הוא טוען שעכשיו אי אפשר להוציא את ה-3 הקצרים כי הם מוברגים חזק. ברגע שהם מוברגים חזק (נשמע כמו דיבל) הלך על השתל ואין מה לעשות. כי עשו עבודה לחינם. תודה רבה לך על תשובתך הכנה. אלומה.

אלומה שלום לצערי איני יכול להתייחס לשאלתך מבלי שראיתי את המקרה.

מנהל פורום שתלים דנטליים