השתלת שתלים באופן כושל

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

19/12/2013 | 06:57 | מאת: הראל

שלום לך, הושתלו לי שני שתלים בחזית הלסת התחתונה . שני השתלים יצרו זיהום ונאלצתי לחלץ אותם באמצעות רופא אחר משום שאבדתי אמון ברופא המטפל...בדעבד הסתבר שלפחות אחד השתלים הוחדר לא בפקום וחרג מדופן הלסת. - האם רופא השיניים נושא באחריות לטיפול כושל ? ואם כן איך מתקיים הפיצוי לאור זאת שאני לא מוכן לעבור אצלו טיפול נוסף. תודה

הראל שלום ברור כי רופא אחראי לעבודתו ובמידה והיתה התרשלות הרי שעל הרופא לפתור את הבעיה ולשאת באחריות.יש כמובן להוכיח מעל לכל ספק כי אכן היתה כאן התרשלות וכשל שאחראי לו הרופא...

מנהל פורום שתלים דנטליים