כתר שן מתנדנד

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

18/12/2013 | 19:35 | מאת: סלמה

שלום לפני 3 חודשים עברתי השתלה. לפני כחודש הותקן הכתר הקבוע וכעת הוא מתנדנד ימינה ושמאלה. זה כואב. האם זה מעיד על כישלון השתל? אני בת 37 בחורה בריאה מאוד לא שותה ולא מעשנת. וכל תהליך ההחלמה מההשתלה היה מאוד מהיר וחלק. תודה

18/12/2013 | 20:11 | מאת: ד"ר זיו מזור

שלום לתופעת הנדנוד של השן יכולות להיות מספר סיבות.האפשרות המתקבלת ביותר היא שחרור של המבנה מהשתל הגורם לניידות ודלקת חניכיים סביב השתל.במקרה כזה יש לגשת לרופא על מנץ שיחזק את המבנה. במידה וגם השתל מתנדנד הבעיה חמורה יותר ויש כמובן להוציא את השתל.

מנהל פורום שתלים דנטליים