סוג שתל - NOBLE או BIO HORIZON או MIS ?

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

22/11/2013 | 21:00 | מאת: בארי

פרופ' מזור שלום , אני אמור לעבור השתלה באיזור הטוחנת העליונה . הרופא שלי עובד עם השתלים הבאים . הרופא שלי הסביר לי כי הפקטור החשוב יותר הוא מיומנות מבצע ההשתלה אומנם אמר כי יש חשיבות רבה גם לסוג השתל . הוא משתמש בשתלים הרשומים מעלה - מה נחשב "יותר טוב" מנסיונך (גם לגבי קלות השיקום העתידי)? אני שוהה בחול תקופות ארוכות ועל כן חשוב לי כי במידת הצורך של תקלה ניתן יהיה לקבל פתרון במדינת היעד (ארה"ב) . תודה .

בארי שלום כל סוגי השתלים שהיזכרת מקובלים ואמינים וקיימים גם בארה"ב כך שלא נראה לי כי קיימת בעייה כלשהי.מבחינתך אין כמעט הבדל בין שיטה לשיטה.

מנהל פורום שתלים דנטליים