צמיחת/גדילת עצם

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

18/11/2013 | 20:15 | מאת: אילנה

שלום, ביצעתי CT לבקשת הרופא כדי לקבל החלטה על ביצוע שתלים. כעת, אחרי עקירות לפני חודשיים, הרופא מבקש שוב CT לבדוק את מצב העצם. האם זה לא מיותר? קרינה נוספת? יש לרופא דרך אחרת לבדוק את העצם? או שאין לי ברירה... תודה

שלום אילנה אני מניח שהרופא רוצה לדעת כמה עצם עומדת לרשותו לפני ביצוע השתלים ואין צילום טוב יותר מצילום הסיטי.אין חשש כיום מעודף קרינה שכן המכשירים החדשים פולטים קרינה ברמות נמוכות ביותר בהשוואה לצילומי הסיטי של פעם.

מנהל פורום שתלים דנטליים