שלושה שתלים לסת תחתונה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

06/11/2013 | 11:59 | מאת: יערה

שלום רב, עברתי השתלת שניים בהצלחה, של 3 שניים צמודות, כאשר השתלים היו בפי, עדיין ללא הכתרים, לא היו לי כאבים ורגישויות.. אך מאז שהושמו הכתרים על המבנים... יש לי רגישויות, ולעיתים אף כאבים בכל הלסת התחתונה.. עשיתי צילום ואין שום דבר שם.. מה פשר הדבר?? אשמח לתשובה:) בברכה: יערה.

יערה שלום יתכן שהרגישות נובעת מהחניכיים סביב השחזור-זאת במידה והשחזור לא בוצע כראוי עם מרווחים לניקוי או שקיימת בעייה של סגר ומנשך. במידה והללו תקינים יש לבדוק גם את השתלים עצמם.

מנהל פורום שתלים דנטליים